Info for New Users

If you are a new user, please CLICK HERE to register for FREE so that you may comment and post.

Reebok Goedkoop

UserPostedImage

Cardi-B heeft officieel getekend met Reebok Dames voor een goedkeuringspartnerschap waarbij de Bronx-inboorling zal worden uitgerust met de stijlvolle schoenen en kleding van het merk. Het merk noemt deze unificatie officieel "Cardibok", hoewel we veel meer pakkende fraseringen voorzien, aangezien de huidige koningin van de teksten, hilarische citaten en door de tong veroorzaakte geluidseffecten een grote rol zouden spelen in hun advertentiecampagnes.

De Reebok Heren schitteren dit najaar meer dan ooit dankzij de nieuwe metallic gouden edities die net zijn uitgekomen. In uw keuze voor een perzikkleurige tint of donkergoud voor elk, zien de twee klassieke modellen er levendiger uit dan ooit in hun leren bovenwerk met opvallende gouden afwerkingen. Het metalen bovenwerk is mooi en schoon gehouden met tonale branding en effen witte zolen voor een verfijnde look.

Reebok Goedkoop voegt nog een spraakmakende artiest toe aan hun selectie en kondigt vandaag een nieuwe samenwerking aan met Machine Gun Kelly. Hij voegt zich bij een reeds gestapelde line-up van moderne muziekpioniers, waaronder Future, Rae Sremmurd, Teyana Taylor, die het merk vertegenwoordigen. Vers van de release van zijn derde studioalbum, is Machine Gun Kelly hier te zien als
de Reebok Sale tijdens zijn huidige wedergeboorte als een streetwear- en modehoofdstuk.
on August 31 at 04:46 AM

Comments (0)

No login