Info for New Users

If you are a new user, please CLICK HERE to register for FREE so that you may comment and post.

Adidas Falcon Heren

UserPostedImage

Het merk Three Stripes zal de releases van de Adidas Falcon Dames in 2019 voortzetten na een sterk optreden vorig jaar. De volgende is de lancering in damesmaten en staat bekend als 'Ash Pearl'. Als je dichterbij kijkt, is het bovenwerk van Tan leer voor een premium look. Adidas Falcon Sale volgende Off-White loopt over de tussenzool terwijl een doorschijnende buitenzool de look compleet maakt.

adidas Originals brengt meer kleuropties uit van de op de jaren 90 geïnspireerde klassieker, de Adidas Falcon Heren. De volgende van het merk Three Stripes is deze geheel witte editie. Als je dichterbij kijkt, hebben ze een constructie van mesh en leer. Daarnaast hebben we een lichtgewicht EVA tussenzool en Torsion System. Overal zie je tinten True White en Off-White, terwijl een vleugje zwart de look compleet maakt.

We zagen de Adidas Falcon Goedkoop eerder deze zomer bij retailers aankomen en nu brengt het merk Three Stripes een schoon en eenvoudig paar uit in 'Triple White'. Zoals je kunt zien, is dit paar gemaakt met een mengsel van mesh en suède over het bovenwerk. Daarna hebben we een lichtgewicht EVA-middenzool, terwijl wit het grootste deel van de schoen bedekt, terwijl een lichtgrijs de branding raakt en reflecterend stuk bij de teen de look compleet maakt.
on August 31 at 04:03 AM

Comments (0)

No login