Info for New Users

If you are a new user, please CLICK HERE to register for FREE so that you may comment and post.

Nike LeBron Sale

UserPostedImage

Gloria James is er altijd in geslaagd om zij aan zij met Nike LeBron Dames de krantenkoppen te halen, of het nu betekende dat hij aan de kant van Paul Pierce moest sissen tijdens een verhitte Playoff-wedstrijd toen hij te agressief achter haar zoon aanging of Heat-spelers verwelkomde op weg naar de kleedkamer na winnen. Hier zien we een vrij zeldzame Nike LeBron Goedkoop Promo Sample ter ere van haar, aangezien de door Gloria geïnspireerde look een premium Heat takedown krijgt van University Red/Metallic Gold en Team Orange.

Nike LeBron Heren Flyknit-constructie over het bovenwerk behoudt een relatief gedempte look, terwijl gegoten ondersteunende structuren rond de hiel genieten van een semi-doorschijnend neongroen; buitenzolen volgen dit voorbeeld en kunnen glow-in-the-dark-mogelijkheden bevatten. Veters en details op de tong zorgen voor een sterk contrasterende infraroodtint, maar overschaduwen de krantenafbeeldingen die op de tong en rond de kraag zijn gedrukt niet.

In een jaar vol met zoveel geweldige Nike LeBron Sale, is het nauwelijks een unaniem besluit om de beste overall uit de vruchtbare reeks te noemen. Toch namen we het op ons om de tien beste sneakers van het jaar die het LeBron-embleem droegen met de trots van een koning opzij te zetten; opgenomen in deze selectie is de LeBron 11, die een jaar geleden is overgenomen, en de fijn berekende LeBron 12, die momenteel de populairste smaak van Nike Basketball is.
on August 31 at 04:25 AM

Comments (0)

No login