Info for New Users

If you are a new user, please CLICK HERE to register for FREE so that you may comment and post.

Nike Air VaporMax Schoenen

Vergeleken met een reeds onthulde Vapormax 2021 binnen het "Logo Pack", kiest dit paar voor een lichtere aanpak. Nike Air VaporMax Heren/Dames Zachtgrijs geeft het gebreide bovenwerk een tint, terwijl rubberen accenten op de teen en hiel de minimalistische look behouden met een doorschijnende witte make-up. Profile Swooshes hebben een patroon dat is gemaakt van verschillende Air Max-logo's en wordt geschetst door neongroen borduurwerk.



Zoals aangetoond door de Nike Air VaporMax Schoenen, is het gedurfde silhouet veelzijdig genoeg om een ​​gestroomlijnder, minder grafisch aanbod te bieden dat afwijkt van de meeste van de reeds onthulde kleurstellingen van de stijl. Om dit punt verder te bewijzen, is een opkomend wit paar met snoepkleurige accenten die net op tijd arriveren voor de komende warmere maanden. De mesh-basis van de propositie en Air Max 96 II-geïnspireerde gekooide overlays zijn in het wit om een ​​minimalistische goedgekeurde look te creëren.

De mesh-basis van het paar verwent met een donker schema, terwijl Air Max 96 II-achtige overlays over de voorvoet een sterk "wit" contrast leveren; panelen over de middenvoet en hiel dragen ook bij aan een "yin-en-yang" -palet. Goedkope Nike Air VaporMax Swooshes in de buurt van profielen introduceren echter een levendig oranje in de mix, die ook verschijnt op de "vapor max" -branding op de tong. Details aan de achterkant, de hele tussenzool en de binnenvoering wijken verder af van de eenvoudige make-up van de basis met tinten blauw en rood.

De Nike Air VaporMax Online Winkel is voor een beperkte tijd terug op NIKEiD, klaar voor jouw personalisatie. De opties zijn vrij beperkt, omdat je het lichtgrijze Flyknit-bovenwerk niet eens kunt veranderen, maar de Swooshes en de Air-eenheid over de volledige lengte zijn verkrijgbaar in een paar kleuropties, waaronder Volt, blauw, roze en oranje.

De hightech samenwerkingen van Errolson Hugh aan het Koop Nike Air VaporMax -silhouet hebben fans enthousiast gemaakt over de tweede veterloze toevoeging aan de Vapormax-lijn. Slim omringt de Swoosh de ACRONYM-combinaties met verfrissende GR-kleurstellingen, inclusief het exclusieve aanbod voor dames dat je hier ziet. Gebruikmakend van een aantrekkelijke kleurencombinatie van University Red en Fuchsia Blast, wordt de Swoosh op de middenvoet geleverd met reflecterende details die schijnen als de lichten uitgaan.

www.sprafstandsloper.com
on September 12 at 11:41 PM

Comments (0)

No login