Info for New Users

If you are a new user, please CLICK HERE to register for FREE so that you may comment and post.

Air Jordan 14 te Koop

Elke sneaker heeft dan veel zilveren studs, plus co-branded details op de tong, het email schildembleem van het kwart en het rubberen paneel van de hiel. Air Jordan 14 Heren/Dames Een kenmerkende chromen middenvoetplaat en co-branded hangtags maken de look compleet. Zoals eerder gemeld, zijn ze verkrijgbaar in de detailhandel. Een release is gepland voor donderdag 13 juni in de Supreme webwinkel / Supreme winkellocaties

─░mage

Contrastaccenten van hun favoriete accenttoon worden spaarzaam over het tongornament gebloed, dat 'SUPREME' in vetgedrukt gezicht uitspreekt, evenals het Jumpman-borduurwerk dat over het voorblad verspreid ligt. Air Jordan 14 Schoenen De tabbladen op de achterkant hebben de gebruikelijke mix van iconografie en een moeilijk te missen '23' met de rest van de opdruk van de streetwear-opdruk die is achtergelaten voor de speciaal gemaakte binnenzool.

Na lekken, prijsaankondigingen en veel speculaties is het officieel gemaakt: de samenwerkende Air Jordan 14 Bestellen van Supreme komen op 13 juni uit. De titanen van de straatcultuur uit New York namen een diepe duik in het verleden van Michael Jordan voor hun inspiratie, zoals ze blijkbaar putten uit een leren jack met studs waarin MJ in de jaren '90 was gefotografeerd. Het ene paar heeft een zwarte basis met blauwe accenten voor een directe knipoog naar het bovengenoemde kledingstuk, terwijl het andere een meer traditioneel wit, zwart en rood schema in Jordan-stijl biedt.

Met een beroep op de essentie van luxe auto's, verbetert Jordan Brand deze aanstaande vertolking van hun iconische Air Jordan 14 te Koop met een gestroomlijnde tweekleurige make-over. Dit nieuwste aanbod, toepasselijk de colorway 'Black Ferrari' genoemd, heeft tot doel het uiterlijk en de texturen van de auto-interieurs van de Italiaanse sport te vertalen. Het bovenwerk is gemaakt van afwisselende materialen, met de leren zijkanten aan de zijkant gepresenteerd met vervaagde zwarte geperforeerde panelen - mogelijk een knipoog naar de patronen op het stuur - naast de gewatteerde buitenkant die in de mediale delen is gestikt, wat verwijst naar het verhoogde gevoel van een 'Rari'-auto zetels.

Teruggrijpend op een van MJ's meest iconische numerieke silhouetten in zijn line-up, brengt Jordan Brand de Kopen Air Jordan 14 terug in een heimelijke nieuwe make-overset met enkele bekende accessoires. Deze aankomende vertolkingen, die qua thema's redelijk lijken op Ferrari-interieurs op tafel, zijn geconstrueerde geperforeerde lederen panelen, die vergelijkbare texturen bieden als de Supreme-samenwerking van het model die eerder deze zomer debuteerde.

http://www.wishlopen.com
on April 29 at 09:44 PM

Comments (0)

No login