Info for New Users

If you are a new user, please CLICK HERE to register for FREE so that you may comment and post.

Asics GT-2000 Bestellen

Ter ere van de Maleisische wortels van de medewerkers, put het paar invloed uit een van de belangrijkste bezienswaardigheden van het land, de Petronas Twin Towers. Asics GT-1000 Heren/Dames Als zodanig is veel van de constructie gegoten in een zilveren afwerking, de panelen glanzen niet al te veel van de torenhoge structuur. Daaronder vormt mesh een aanvulling in een soortgelijk, hoewel meer gematteerd grijs, en fungeert niet alleen als een neutrale achtergrond voor het bovengenoemde, maar ook voor de tijgerstreep die bovenop het profiel ligt in een iriserend groen. Elders, naast de ijskoude doorschijnende onderkant en gespikkelde tussenzool, wordt de kleurstelling afgewerkt met vergrijsde suède, bosgroene stabilisatoren en branding die op twee manieren is gedaan - de ene een simpele "LAH", de andere een meer tekst-zware reeks coördinaten.



Hoewel het 30-jarig jubileum van de Asics GT-2000 Schoenen voorbij is, vervaagt het silhouet met gespleten tong niet in de vergetelheid. Integendeel, het ontwerp van Shigeyuki Mitsui is uitgerust met een gedurfde "Sunrise Red" -tint voor zijn nieuwste voorstel. Het bovenwerk van gemengde materialen heeft de eerder genoemde tint over de voorvoet, middenvoet en hiel, waarbij het uiterlijk op zijn laatst vergezeld gaat van zwart contrast.

Profielvectorlogo's en voering rond de kraag genieten ook van de sterk verschillende kleuren, waardoor een tweekleurig schema ontstaat dat bekend is bij het iconische Asics GT-1000 Sale Online model. Tussenzolen hebben voornamelijk een high-vis make-up, maar detaillering bij de teen en het hele loopvlak wijkt af van elke luide toon ten gunste van een ingetogen, beproefde zwarte optie.

De sneakermarkt ontsnapt nooit aan militaire invloed en blijft geboeid door de vele uitgegeven kledingstukken van M-65's, MA-1's, Asics GT-2000 Bestellen bommenwerpers en alles daartussenin, maar wat het meest wijdverspreide gebruik van merk tot merk heeft gezien, is de iconisch palet van olijf- en oranje pilotenjack. Zelfs de Japanse ASICS maakt gebruik van de kleurcomplimenten met hun doorgewinterde lijn van silhouetten: nu zullen zowel de GEL-Lyte V als de GEL-Quantum 360 5 Trail deze terugzien in hun standaardmaterialen, respectievelijk suède en synthetisch.

De laatste, die een sterke gelijkenis vertoont in vergelijking met de begeleiding, heeft con camopatronen langs het bovenwerk van mesh met accenten langs de tijgerstrepen en banden met de warme voering van het bovengenoemde kledingstuk. Kopen Asics GT-1000 Het veel meer informele aanbod geeft de voorkeur aan een meer zuivere presentatie, waarbij alleen de twee tinten overal worden toegevoegd.

www.e-trainerschuhe.com
on March 20 at 02:19 AM

Comments (0)

No login