biancojn

Other Entries

Popular Blogs

Info for New Users

If you are a new user, please CLICK HERE to register for FREE so that you may comment and post.

New Balance 1500 Lage Prijs

Ter ere van zijn 30-jarig jubileum heeft de in Engeland gemaakte New Balance 1500 Heren/Dames de laatste tijd een aantal overtuigende nieuwe make-up gekregen, stijlen met opvallende kleurstellingen en gedurfde prints. Nu is het klaar om zijn gelederen nog verder te versterken met dit nieuwe met tribal patroon versierde paar, onderdeel van een 'Sample Lab Pack'. De gedurfde patronen verschijnen op de overlays, met bruin/zwart als basis en afgewisseld met gekleurde details via groene, blauwe, gele, rode en oranje accenten voor een look die tegelijkertijd elegant, gewaagd en aantrekkelijk is. Een zwarte tong, witte leren kraag en grijze mesh toebox met verdere witte leren details ronden het bovenwerk af, terwijl de look van de schoen wordt afgerond door een zwarte tussenzool en een tijdloze rubberen buitenzool.



Groen en een verbrande sinaasappel zijn Robin Hood's ankers, en de luxueus vervaardigde New Balance 1500 Schoenen zal naar verwachting in de schappen komen te liggen in een passende kleurstelling voor een van 's werelds eerste burgerwachten. Door de vele verschillende interpretaties van dit personage, is het meest consequent gebruikte detail een groene cape, die treffend wordt weergegeven door bosgroene overlays op deze 1500. Andere details zijn bruine veters, voor Robin Hoods leren riemen en strik, en het eerder genoemde verbrande oranje of rode tint beeldt de veer in zijn pet en de basis van zijn pijlen uit.

De Goedkope New Balance 1500 - een silhouet met een waslijst aan samenwerkingen met getrouwen uit de sneakerindustrie zoals END, Overkill en 43einhalb - neemt zijn styling terug naar zijn GR-line-up met een gloednieuwe colorway die geschikt is voor het winterseizoen. Bovenste stoffen houden de zaken afgezwakt naar de donkere kant van het spectrum, waarbij wordt gekozen voor matte marineblauwe en grijze tinten om de meeste leer- en suèdepanelen te domineren. Bovendien zorgen deze Made-in-England-nietjes ook voor een gezonde dosis winterse tinten die worden gekenmerkt door olijfaccenten langs de tongen, enkelkragen en "N" -logo's die lijken op de kleurovergangen van bladeren net voordat de sneeuwdagen beginnen.

Als de allereerste New Balance-sneaker die de prijs van honderd pond in het VK bereikte toen hij oorspronkelijk werd uitgebracht in 1993, heeft de New Balance 1500 Lage Prijs een speciale plaats in de sneakercultuur, vooral in Londen. Zijn unieke vorm is statig, strak en sportief tegelijk, en de hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat hij na het dragen een verfijnde look behoudt. Nu is de 1500 opgedoken in een nieuwe, alleen voor dames gemaakte, made-in-England-iteratie: een "Poison Ivy" -kleurstelling als onderdeel van NB's herfstpakket "Poisonous Plants".

Het bovenwerk is gekleed in een combinatie van licht- en donkergroene tinten, met een ultra-luxe zachtgroen suède op de overlays terwijl lichtgroen leer/donkergroen gaas als basis dient. New Balance 1500 Online Kopen Merkhits verschijnen op de middenvoet, laterale hiel en tong, en de look van de schoen wordt vervolgens gecompleteerd door een tweekleurige wit en grijze ENCAP-tussenzool om hoogwaardig comfort te garanderen.

www.indsnkr.com
on February 23 at 03:15 AM

Comments (0)

No login